welkom@bandajanas.com | klantenservice 088 1030500

Bandajanas fietst Alpe d'HuZes

  • Posted on
  • By Evelien van der Werff
  • 0
Bandajanas fietst Alpe d'HuZes

En dan kan je ineens niet meer reizen, gelukkig nog wel ondernemen en worden de losbandige slippertjes een fijne afleiding.

Na een zwaar, maar succesvol kankertraject ga ik op 1 juni samen met mijn broer en kennissen de Alpe d'HuZes fietsen om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankerbestrijding. (En ik heb nog nooit op een racefiets gezeten)

 

GEEF ons "Losbandige Team Bandajanas" een duwtje omhoog: KOOP de Bandajanas armband! Wij fietsen ook voor jouw toekomst.....

 Bandajanas Alpe d'HuZes team armbandjesAfgelopen jaar heb ik voor de tweede maal in 11 jaar tijd het belang van goede oncologische zorg 'mogen' ervaren.


Bandajanas goede doelen armband

 Evelien van der Werff- Chef slippers Bandajanas

Op 15 december 2016 ben ik klaar met een zwaar traject van 17 maanden. Ik heb gehuild om het verlies van m'n mooie krullenbos, gelachen om de eerste grijze donsjes na de chemokuren én.... het 'Bandajanas-over-ons'-filmpje opgenomen met een chemohoofd en pruik!!

M'n lijf is enorm beschadigd maar mijn geest zeker niet. Ik ben ontzettend blij dat ik nog leef en zó'n zin in 2017!! Nu wil ik graag wat teruggeven aan de oncologische zorg en daarom heb ik m'n broer Ate gevraagd om samen de Alpe d'HuZes te fietsen.

Waarschijnlijk mede doordat ik, normaal gesproken, de wereld rondreis, waardeer ik het enorm dat ik in Nederland woon en voor een bedrag van €385 per jaar (eigen bijdrage) zomaar voor  tientallen duizenden euro's aan medische zorg mag ontvangen. Aangezien ik ook nog eens ondernemer ben wil ik graag mijn steentje bijdragen zodat de droom dat kanker ooit een chronische ziekte wordt uitkomt! Aangezien de meeste dromen bedrog zijn is er idd nog heel veel werk te verzetten. Door wat ik afgelopen jaar heb meegemaakt en vooral ook heb gezien bij mijn mede-kankerlijders die niet zo'n mazzel hadden als ik, ben ik enorm gemotiveerd om geld te gaan verdienen voor kankeronderzoek! 1 op de 3 mensen krijgt tenslotte kanker.........."Help je me mee?!"

Inmiddels is ons losbandige team uitgebreid met nog drie kanjers: Bart, Marcel en Richard. Samen gaan we zoveel mogelijk geld ophalen om die smerige sluipmoordenaar, kanker genaamd, een kopje kleiner te maken. Mijn conditie is 0,0, en m'n motivatie 100 % dus gaan we, ook voor jouw toekomst, fietsen. Met veel vreugde en plezier weer conditie opbouwen en fit worden met als leuke 'bijwerking' op 1 juni een strakke Ass&Legs!

Ik ben ook een boek aan het schrijven: 'Van Kankerlijder naar Ploegleider'. Daarin maak ik een speciale pagina met alle namen (die dat willen natuurlijk) die ons gesponsord hebben. Jij kan ook sponsoren: Alpe d'HuZes

 
Koop de Bandajanas armbandGeef ons een duwtje omhoog! Spring maar achterop en beleef al onze avonturen mee via Facebook:

https://www.facebook.com/Het-losbandige-team-Bandajanas-215294658898164/?fref=ts

Of bekijk onze Alpe d'HuZes-pagina en doneer! Ieder euro is meegenomen.

 

Liefs, Evelien X

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields