welkom@bandajanas.com | klantenservice 088 1030500

All you need is Love

  • Geplaatst op
  • Door Evelien van der Werff
  • 0
All you need is Love

Blog over reizen, ondernemen en de losbandige slippertjes

EN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN VAN "ALL YOU NEED IS LOVE"

Heb jij ook weer zoveel tissues versleten bij de uitzending van "All you need is Love"?


 
Ieder jaar verheug ik me op de zoetsappige uitzending. Zeker nadat ik op 23 december 2010 als KLM stewardess een bijzondere passagier had in mijn werkgebied. Een leuke oude man met twinkeloogjes en een grappig Nederlands/Engels accent. Hij was samen met z'n vrouw op weg van Australië naar Amsterdam op uitnodiging van het productieteam van "All you need is Love"

Na de maaltijdservice komt hij bij me zitten in de pantry en vertelt z'n bijzondere verhaal.

 

"Een maand geleden werd ik gebeld door een lief meisje uit Holland".

Volgens mij vind je op 86-jarige leeftijd alle Hollandse meisjes lief, maar goed. "Of ik zin had om geheel verzorgd met m'n vrouw naar Nederland te komen". Z'n broer had gemaild naar RTL met een dringend verzoek.

Mijn lieve passagier was nl al 26 jaar niet in Nederland geweest en was terminaal ziek door een uitgezaaide hersentumor. "Hoe fijn zou het niet zijn om elkaar nog eenmaal voor m'n sterven te ontmoeten en kerst te vieren".

En deze doodzieke man zat gezellig bij mij op een 'visstoeltje' (daar zitten wij stewardessen op als we gaan eten) sprankelend z'n levensverhaal te vertellen.

Om een lang verhaal kort te maken; geëmigreerd op jonge leeftijd naar Australië, hard gewerkt en een mooi leven opgebouwd. Zo'n 26 jaar geleden was hij  voor het laatst in Nederland geweest.

Met nog  een paar maanden te leven was dit een prachtig kado: z'n geliefden in Nederland zien én Febo kroketten en zoute haring eten, daar verheugde hij zich vooral op. Helemaal verzorgd en fantastisch begeleid door het team van All you need is Love.
De gasten van All you need is Love krijgen tickets, overnachtingen en zakgeld voor de periode dat ze in Nederland zijn. Er staat 24/7 een medisch team klaar om de oudjes zo goed mogelijk te begeleiden onder emotionele omstandigheden. Geweldig!

Ondertussen bediende ik wat passagiers die niet konden slapen, maakt hij wat praatjes en vlogen we vredig verder door de sterrenhemel naar huis!


 

 


"Op een nacht werd ik wakker door een fluistering". "je moet weten dat ik een Maria schilderijtje aan het einde van m'n bed heb hangen" ging hij verder.

"Je gaat binnenkort naar Nederland" hoorde hij een vrouwenstem zeggen. Hij dacht nog dat de hersenen nu echt een loopje met hem gingen nemen.

Toen de volgende dag het lieve RTLmeisje uit Holland belde met de vraag of hij naar Amsterdam wilde vliegen wist hij het zeker.

Maria had hem geroepen en hij zou gaan. Vol vertrouwen en niet bang dat hij het niet zou halen want hé, Maria had hem geroepen.

Nadat we geland waren kreeg ik een warme knuffel van deze bijzondere man.

s'Avonds had ik lang niet genoeg aan een boxje tissues toen ik 'mijn' stoere passagier in de armen zag verdwijnen van z'n blije broer.

All we need is Love..


 

 

 

Tussen de romantiek door door zag ik achter Robert's auto ineens m'n Bandajanas bedrijfsauto staan. Zo leuk!

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden