Gratis verzending vanaf 25 Euro
Voor 15 uur besteld: Dezelfde dag verzonden
Veilig betalen met alle betaalmethodes
Gratis verzending vanaf 25 euro
Voor 15 uur besteld: Dezelfde dag verzonden
Veilig betalen met alle betaalmethodes

Algemene Voorwaarden

Algemeen
Bandajanas is gevestigd aan:
Opslag:
Telefoon:
Email: info@bandajanas.com
KvK:
BTW nummer:

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot de online bestellingen.
Bandajanas.com heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

Bestelling/betaling
Alle vermelde prijzen in de webshop zijn in Euro’s en inclusief BTW.
Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van Bandajanas.
Je ontvangt een e-mail met het besteloverzicht en de totale kosten.
De klant is voor de, via de website bestelde producten in de bevestigingsmail vermelde prijs verschuldigd. Deze prijs is bindend. Betaling vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden via de website en binnen 14 dagen na het ingaan van de bedenktijd.

Kies je voor achteraf betalen:

Als je voor Betaal later kiest, bieden wij je de mogelijkheid om 14 dagen na verzending van je bestelling te betalen. In het geval van (digitale) diensten is dit de datum waarop de dienst geleverd wordt of beschikbaar voor je is. Wij dragen onze vordering op jou over aan Klarna Bank AB. Klarna zal je een betaalinstructie sturen zodat je direct aan Klarna kunt betalen. Voor contactgegevens en meer informatie over Klarna kun je klarna.com bezoeken.

De klant heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde gegevens onverwijld aan Bandajanas te melden.

Herroepingsrecht / Bedenktijd
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na de annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van  thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en  in de originele staat en verpakking aan Bandajanas geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@bandajanas.com. Wij mailen vervolgens een formulier voor herroeping toe. Daarna zullen we het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bezorgen
Bandajanas besteedt het thuisbezorgen uit aan postNL en DPD.

De verzending binnen Nederland  gratis, boven een orderbedrag van 25 euro.
Bij een lager order bedrag kost de verzending 5,50 per zending.
Bij verzending naar Duitsland en Belgie berekend Bandajanas € 7,95 per verzending.

Wilt u een order laten verzenden naar een ander land: neem even contact op met de klantenservice.

Wij verzenden alle bestellingen binnen 2 dagen. Indien u voor 15.00 uur bestelt dan verzenden wij dezelfde dag. Overschrijding van de levertijd geeft de klant geen recht op schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. Zijn er vragen over de bestelling kunt u altijd contact opnemen met ons via info@bandajanas.com

Indien een product onverhoopt niet meer leverbaar is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op en ontvangt u het geld retour op uw rekening of een vervangend product.

Indien u bij Bandajanas.com een bestelling plaatst, zal de de bestelling naar het opgegeven adres worden verzonden. Eventuele fouten in het adres zijn voor het risico van de klant. Indien wij de bestelling retour ontvangen en opnieuw moeten versturen naar het juiste adres zijn de extra verzendkosten voor rekening van de klant.

Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden  aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@bandajanas.com Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Disclaimer
Copyright

Bandajanas is eigen ontwerp en een internationaal geregistreerd merk.

Alle teksten, beelden, en andere elementen op deze website zijn eigendom van Bandajanas. Indien men informatie wenst over te nemen in welke vorm van publicatie dan ook, moet men dit bij Bandajanas aanvragen. Neem hiervoor contact op met info@bandajanas.com

Bandajanas.com doet al het mogelijke om juiste en volledig informatie te verschaffen. Wij nemen echter geen enkele aansprakelijkheid op ons voor eventuele inhoudelijke of technische fouten. Mocht men onjuistheden aantreffen, neem dan contact op met info@bandajanas.com.

Bandajanas is niet verantwoordelijk voor handelingen die door de bezoeker van de website ondernomen worden op basis van de verstrekte informatie op de website.

De waardering van www.bandajanas.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 291 reviews.