info@bandajanas.com | klantenservice 0314 683535

Wat een feest: de Libelle Zomerweek

Wat een feest: de Libelle Zomerweek

Daar sta ik dan: klaar voor actie!

Nou dames, het was me een avontuur, maar de Libelle Zomerweek zit erop. We waren er voor het eerst bij, en daar heb ik zeker geen spijt van gekregen. Ik vond het namelijk vooraf best een spannende beslissing. Zouden de bezoekers ons wel weten te vinden? En dan ook zin hebben om een slipper te maken? Hoe moest ik opvallen als ‘groentje in de business’ tussen al die grote namen?

 

Blik vriendinnen
Wekenlang was ik druk met de voorbereiding. Zodat we alle maten in alle kleuren bij ons hadden, en ook voldoende leuke accessoires en banden. Daarnaast moest de stand er natuurlijk leuk uitzien. En last but not least: ik had mensen nodig om te helpen. Gelukkig ben ik gezegend met een heleboel lieve en leuke vriendinnen. Ik trok een blik open en had voor alle 7 dagen hulp. Allemaal zetten ze hun beste beentje voor en hielpen mijn klanten met advies. Ieder op hun eigen manier, en dat maakte het juist leuk. De ‘buurvrouw aan de overkant’ stond ’s ochtends te kijken wie ik nu weer op had getrommeld, haha.

 

Dat zijn dus mijn klanten
Wat een feest om zoveel klanten te ontmoeten die al enthousiast zijn over Bandajanas. Maar ook nieuwe mensen kennis te laten maken over ons concept. Zij hadden nu de kans om de slippers te passen, in de webshop is dat lastig. We trokken veel nieuwsgierige bezoekers, en hadden op enkele dagen zelfs een rij voor onze stand! Iedereen wilde het proberen! En jullie weten: als je de slippers eenmaal aan hebt: dan wil je ze niet meer uit.. Kortom: het was een groot succes.

 

Zijn deze meiden niet schattig? Ze zochten helemaal zelf de slippers en bandjes uit. Echt hele leuke combinaties!

 

Moeite met kiezen
Jong en oud kwam winkelen, en ging helemaal enthousiast naar huis met leuke Bandajanas. We hebben zulke leuke klanten! Voor mij gaf deze week veel voldoening en bevestiging over hoe gaaf ons product is. Zelf wist ik dat natuurlijk al. Maar als je dan mensen die voorbij lopen hoort zeggen ‘kijk, dat is leuk’, dan ben je wel trots.  Het mixen en matchen was soms wel een uitdaging. Er waren klanten die wel een uur twijfelden over de juiste combinatie. Er is ook zoveel te kiezen. Gelukkig konden wij helpen. Veel klanten ‘spiekten’ ook bij de setjes die wij aan hadden en wilde iets soortgelijks. En als ze eenmaal de smaak te pakken hadden, wilden ze eigenlijk nog wel wat extra bandjes om zelf te kunnen combineren. Dat is het leuke van Bandajanas: je kunt een slipper maken die niemand anders heeft. En eindeloos blijven variëren.

 

                                                                       .

Deze kleurrijke dame vroeg ons om een leuke slipperset voor haar samen te stellen. Dat is gelukt, in de kleuren van haar jurk. Een uur later was ze alweer terug: voor extra banden en een slipperset voor haar vriendin!

 

Heb jij het gemist? Geen zorgen, zondag 10 juni staan we op de Ibiza markt bij Beachclub Peukie in Scheveningen. Kom langs en probeer de meest losbandige slipper van Nederland.

Kommentare

  1. Maria Schenning Maria Schenning

    Hoi Loes, je site ziet er leuk uit en wat fijn dat het een geslaagde week was bij LIBELLE.
    GROETJES maria

Schreibe einen Kommentar
* Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.
* Pflichtfelder
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »