Gratis verzending vanaf 25 Euro
Voor 15 uur besteld: Dezelfde dag verzonden
Veilig betalen met alle betaalmethodes
Gratis verzending vanaf 25 euro
Voor 15 uur besteld: Dezelfde dag verzonden
Veilig betalen met alle betaalmethodes

Ik heb een winkel en wil graag Bandajanas gaan verkopen. Kan dat?

Heb je een leuke winkel of webshop? Lift dan mee op het succes van Bandajanas, het losbandige slippertje!

Via onze groothandel website www.bandajanas-groothandel.com kun je een login aanvragen. Samen kijken we of jouw winkel geschikt is voor de verkoop en of er niet in de directe omgeving al een verkooppunt zit.

Kom je er zelf niet uit, dan wordt je goed op weg geholpen en bij speciale wensen staan we ook voor je klaar. Het is ook mogelijk om een bezoek af te spreken.

Bandajanas is het gehele jaar verkrijgbaar en wordt snel geleverd. De opslag van slippers en banden en winkelmateriaal is in Klider en wordt daar vandaan vlot af gestuurd.

De collectie van de banden wordt steeds aangevuld en veranderd dus continu!

Hoe verkoop je bandajanas in jouw winkel?

Ten eerste is het belangrijk om ze leuk te presenteren zodat de klant goed kan zien hoe het eindresultaat er uit kan zien.

De voorbeeldvoetjes die daar voor gebruikt kunnen worden zijn ook bij de groothandel verkrijgbaar en je krijgt bij de eerste bestelling altijd een set gratis.

Laat je klant zelf slippers samenstellen door eerst een slipper te kiezen. Ze zijn er in verschillende kleuren en hoogtes.( Het is overigens niet verpliicht om een hele matenreeks af te nemen). Je mag zelf de maten en kleuren kiezen.

 Daarna kun je met de vrolijke en kleurrijke bandensets en de vele bedels,ringen en pluimen om de slippers compleet maken. Presenteer deze als aantrekkelijke “snoepjes” op een leuke tray of in een mand.
En dan de beste tip: draag ze zelf!
 Als je de slippers draagt in de winkel, verkoop je ze!

Onze unieke strandjurkjes, de wrapajana’s zijn een mooie aanvulling voor jouw winkel. De jurkjes zitten in een matching zakje en daarbij zitten gratis bandjes voor in de slippers. Superleuk om te matchen.

Bij jouw eerste bestelling krijg je vanaf een orderbedrag vanaf 250 euro exl btw, leuke extra’s: Katoenen zakjes om de slippers leuk aan de kant te kunnen meegeven. Deze opbergzakjes zijn reuze handig om de slippers met de bandjes en accessoires in te bewaren. Verder leveren we foldermateriaal en de eerder genoemde voorbeeld voetjes er bij.

Bestel je voor 500 euro excl btw: Dan geven we er ook een houten toonbankdisplay, en een informatiebord gratis bij en worden er geen verzendkosten berekend.

Vanaf 1000 euro excl btw krijg je er zelfs een grote display bij.
Wij vermelden jouw winkel als verkooppunt op onze site en de klant weet op die manier de weg naar jouw winkel snel te vinden!

De waardering van www.bandajanas.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 291 reviews.