Gratis verzending vanaf 25 Euro
Voor 15 uur besteld: Dezelfde dag verzonden
Veilig betalen met alle betaalmethodes
Gratis verzending vanaf 25 euro
Voor 15 uur besteld: Dezelfde dag verzonden
Veilig betalen met alle betaalmethodes

Garantie en klachten


Bandajanas doet er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het product niet aan de verwachting voldoen, neem dan binnen 14 dagen contact met ons op. Wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk proberen op te lossen. Wil je het product terugsturen dan heb je een termijn van 30 dagen om dit te doen. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product niet gedragen is.
Indien de retourzending goed ontvangen is en de producten in goede staat zijn, zal Bandajanas het retourbedrag binnen 14 dagen terugstorten op de rekening waar ook de betaling van is afgeschreven, mits anders aangegeven.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.
Binnen de garantie vallen:
– het loslaten van de zoollagen.
– het loslaten van de lussen.
– een diepe indruk door ondeugdelijk inpakken of opslag. ( een lichte afdruk gaat vaak vanzelf weg)
– banden die zomaar knappen, bij normaal gebruik

Buiten de garantie vallen:
-Normale slijtage,.
-ondeugdelijk gebruik.
-verkleuringen door zonlicht.
-vlekken veroorzaakt door iets wat niet met een sopje te verwijderen is.
-zelfgemaakte banden die snijden en daarom de lussen kapot maken.
-gebruik van oplosmiddelen waardoor de lijmlaag heeft losgelaten.
-de slippers in de wasmachine of heet sopje gewassen

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden  aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@bandajanas.com Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.De waardering van www.bandajanas.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 291 reviews.