Gratis verzending vanaf 25 Euro
Voor 15 uur besteld: Dezelfde dag verzonden
Veilig betalen met alle betaalmethodes
Gratis verzending vanaf 25 euro
Voor 15 uur besteld: Dezelfde dag verzonden
Veilig betalen met alle betaalmethodes

Verzenden en Retourneren

LEVERING:

Snelle levering van jouw bestelling. Vandaag voor 15 uur besteld: wordt dezelfde dag verzonden.

Heb je vragen over de verzending?

Bel onze klantenservice: +31623869555

VERZENDKOSTEN:

Wij berekenen geen verzendkosten, bij een orderbedrag vanaf 25 euro. 

Voor een verzending, lager dan 25 euro berekenen wij slechts € 5,50 voor een doosje en voor een licht artikel in een bubbel-eveloppe 2,50.

Voor een verzending naar Duitsland en Belgie zijn de verzendkosten € 7,95

Voor verzending van de meeste landen binnen Europa zijn de verzendkosten €14,95

Staat uw land niet in de lijst of wilt u naar een land buiten Europa verzenden , neem even contact op met onze klantenservice!

RETOURNEREN:

Heb je je vergist in de maat, valt je slipper tegen of heb je een andere reden voor een retournering stuur dan een mailtje naar info@bandajanas.com. Je krijgt een retourformulier. Vul deze in en stuur het product in een stevige verpakking retour. De slippers moeten ( afgezien van het passen) ongedragen zijn.
Noteer ordernummer, reden van terugsturen, en om welke producten het gaat op het retourformulier. Dit mag digitaal of afgedrukt.
Noteer ook je bank nummer op het retourformulier zodat we zo spoedig mogelijk het bedrag kunnen overmaken.
Doe dit binnen 2 weken. Daarna is jouw zichttermijn verstreken. Je hebt na de annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen
De retourverzendingen zijn voor eigen rekening.

Herroepingsrecht / Bedenktijd


Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na de annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van  thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en  in de originele staat en verpakking aan Bandajanas geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@bandajanas.com. Wij mailen vervolgens een formulier voor herroeping toe. Daarna zullen we het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mail naar: info@bandajanas.com, bij verdere vragen, of bel ( +31623869555 ) met onze klantenservice. We lossen het samen op!

De waardering van www.bandajanas.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 291 reviews.