Gratis verzending vanaf 25 Euro
Voor 15 uur besteld: Dezelfde dag verzonden
Veilig betalen met alle betaalmethodes
Gratis verzending vanaf 25 euro
Voor 15 uur besteld: Dezelfde dag verzonden
Veilig betalen met alle betaalmethodes

Wat is een Bandida?

De handgemaakte voetsieraden van Bandajanas, gemaakt in Bali (Indonesië) en Changmai (Thailand) zijn ware kunstwerkjes te noemen. Van piepkleine kraaltjes, pailletten, zoetwater parels en halfedelsteentjes worden de accessoires met eindeloos geduld vervaardigd.

Kleurrijke ringen voor een hippe Ibizastijl en handgemaakte voetsieraden voor een relaxte bohostijl waardoor jouw Bandajanas een unieke slipper wordt die helemaal past bij jouw zomerse outfit. Dit natuurlijk volledig fairtrade. De mensen zijn trots op hun werk en wij voorzien ze van een fair loon. De ( vaak) dames werken veelal thuis terwijl de kinderen om hen heen spelen. Ook worden vaak groepjes gevormd, waarbij ze gezellig de laatste dorpsroddels uitwisselen.

Een opvallend voetsierraad is de Bandida: een elastische wreefband versierd met halfedelsteentjes of echte zoetwater pareltjes.
Een waar kunstwerkje waarbij de kraaltjes een voor een op elastiek worden geregen en. Het resultaat is een elastische band die over de wreef komt te liggen. De Bandida geeft daardoor ook nog eens extra steun.
Er zitten twee lusjes aan de zijkant welke je over de lusjes op de slipper schuift. Daarna de band erdoor en klaar. Je kiest zelf welke kleuren combinatie het mooist is.
Omdat de band elastisch is,  zit de slipper nog steviger aan je voet.

De waardering van www.bandajanas.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 291 reviews.