Algemene Voorwaarden

Algemeen

Email: info@bandajanas.com
KvK: 87673711
BTW nummer: NL864365846B01

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot de online bestellingen.
Bandajanas heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

Bestellen/Betalen

Alle vermelde prijzen in de webshop zijn in Euro’s en inclusief BTW.
Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van Bandajanas.
Na de bestelling ontvangt u een e-mail met het besteloverzicht en de totale kosten.
De klant is voor de bestelde producten in de bevestigingsmail via de website de vermelde prijs verschuldigd. De prijs is bindend. Betaling vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden via de website en binnen 14 dagen na het ingaan van de bedenktijd.

Kies je voor achteraf betalen:

Als u voor “Betaal later” kiest, biedt Bandajanas u de mogelijkheid om 14 dagen na verzending van uw bestelling te betalen. In het geval van (digitale) diensten is dit de datum waarop de dienst geleverd wordt of beschikbaar voor je is. Wij dragen onze vordering op aan Klarna Bank AB. Klarna zal je een betaalinstructie sturen zodat je direct aan Klarna kunt betalen. Voor contactgegevens en meer informatie over Klarna kunt u terecht bij klarna.com.

De klant heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde gegevens onverwijld aan Bandajanas te melden.

Herroepingsrecht

U heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na de annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.

De kosten voor uw retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg de website van de vervoerder voor de actuele tarieven. De retourzending is op eigen risico en dient voorzien te zijn van een track and trace code.

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en  in de originele staat en verpakking aan Bandajanas geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bandajanas.com. We zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour storten, mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

Bezorgen

Bandajanas verstuurd middels PostNL en DHL. Er is ten aller tijde een track and trace code beschikbaar van uw bestelling.

De verzending binnen Nederland gratis, boven een orderbedrag van €50,-. Bij een bestelling dat lager dan  €50,-. wordt er €5,95 in rekening gebracht voor de zending.

Bij verzending naar Duitsland en Belgie berekend Bandajanas € 8,95 per verzending.

Wilt u een order laten verzenden naar een ander land: neem even contact op met de klantenservice en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Bandajanas verstuurd alle bestellingen binnen 2 werkdagen. Overschrijding van de levertijd geeft de klant geen recht op schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. Zijn er vragen over de bestelling kunt u altijd contact opnemen met ons via info@bandajanas.com

Indien een product onverhoopt niet meer leverbaar is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op en ontvangt u het geld retour op uw rekening of een vervangend product.

Indien u bij Bandajanas.com een bestelling plaatst, zal de bestelling naar het opgegeven verzendadres verzonden. Eventuele fouten in het adres zijn voor het risico van de klant. Indien wij de bestelling retour ontvangen en opnieuw moeten versturen naar het juiste adres zijn de extra verzendkosten voor rekening van de klant.

Bandajanas is niet verantwoordelijk voor de verloren kosten en producten. Indien de verzending retour komt bij Bandajanas brengen wij alleen verzendkosten in rekening.

Privacy

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gewenst. We raden aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@bandajanas.com

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Disclaimer

Copyright

Bandajanas is eigen ontwerp en een internationaal geregistreerd merk.

Alle teksten, beelden, en andere elementen op deze website zijn eigendom van Bandajanas. Indien men informatie wenst over te nemen in welke vorm van publicatie dan ook, moet men dit bij Bandajanas aanvragen. Neem hiervoor contact op met info@bandajanas.com

Bandajanas doet al het mogelijke om juiste en volledige informatie te verschaffen. De producten die wij aanleveren zijn voor een groot deel handgemaakt en uniek. Er kunnen kleine (kleur)verschillen zijn met de foto’s en informatie te vinden op onze online uitingen. Wij nemen echter geen enkele aansprakelijkheid op ons voor eventuele inhoudelijke of technische fouten van de informatie. Mocht men onjuistheden of zeer zichtbare afwijkingen aantreffen, neem dan contact op met info@bandajanas.com.

Bandajanas is niet verantwoordelijk voor handelingen die door de bezoeker van de website ondernomen worden op basis van de verstrekte informatie op de website.